خورش کاری مرغ
آموزش و طرز تهیه خورش کاری مرغ به سبک هندی
طرز تهیه خورش کاری مرغ بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام خورش کاری مرغ را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه خورش کاری مرغ به سبک هندی
میزان کاری این غذا بستگی به ذایقه هر فرد دارد. هر چه پودرکاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود.
مواد لازم برای تهیه خورش کاری مرغ :
مرغ :♦: 500 گرم
سیب زمینی :♦: 2 عدد
پیاز :♦: 2 عدد
شیر نارگیل :♦: 1 قوطی
کاری :♦: 6 قاشق غذا خوری
کره :♦: 25 گرم
زردچوبه :♦: 1 قاشق مربا خوری
نمک :♦: 1 قاشق غذا خوری
آموزش و طرز تهیه خورش کاری مرغ به سبک هندی
منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است.
طرز تهیه خورش کاری مرغ :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه خورش کاری مرغ ابتدا باید
پیازها را به ابعاد نسبتاً بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم.
مرغ هایی که به تکه های کوچک جوجه کبابی خرد کرده ایم را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم.
لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود.
آموزش و طرز تهیه خورش کاری مرغ به سبک هندی
بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم و
می گذاریم که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد.
خواص سیب زمینی :
سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین ب۶ است.
یک فنجان سیب زمینی پخته ۲۱ درصد ب۶ مورد نیاز روزانه شما را تامین می کند.
سیب زمینی مهم تر از هر چیز منبع نشاسته (کربوهیدرات) و همچنین مقداری مواد معدنی مانند پتاسیم و کلسیم است.
سیب زمینی علاوه بر ویتامین ث حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است.
سیب زمینی به علت داشتن ویتامین C زیاد برای مقابله با بیماری اسکوربیت به کار می رود .
سیب زمینی دارای آنزیم مهار کننده می باشد.
بنابراین ضد سرطان و ضد ویروس است مخصوصاً سیب زمینی در این مورد از شیر یا سویا قوی تر است .
تهیه خورش ونوشک
طرز تهیه خورش برگه زردآلو
خورش اناربیج هانی شف
طرز تهیه خورش بامیه عربی
خورش کنگر رزا منتظمی
- ۹۷/۰۷/۰۸